Bright O’Richards ontroert

16 november 2023

Maandagavond 13 november jl. gaf Bright O’Richards een prachtige voorstelling in HvC in het kader van ongedocumenteerden.! Hij nam ons mee in zijn persoonlijke verhaal over de vlucht van Liberia naar Nederland (wat eigenlijk Canada had moeten zijn). Een verhaal over angst, onzekerheid maar vooral ook liefde, kansen en hoop! Ontroerend mooi. Na zijn voorstelling gaven een aantal ongedocumenteerden middels wat korte toneelstukjes een inkijk in hun leven. Bright ging vervolgens met hen in gesprek. Vragend naar hun dromen, wensen en perspectief. Alexander sloot de avond af met 2 gevoelige liedjes. Een hartverwarmende avond, met hoop en compassie. Voortreffelijk aan elkaar gepraat door Bonita. Dank ook weer aan Hamid en Nilofar en de keukencrew voor een super maaltijd!