Zomeractiviteiten: gezellig en goed bezocht!

29 september 2022

Tijdens de warme maanden van afgelopen zomer hebben de deelnemers elkaar ontmoet tijdens de zomeractiviteiten. Huis van compassie, Quiet en Bindkracht10 hebben deze activiteiten samen georganiseerd. Vijf woensdagochtenden een leuk gevarieerd programma in park Leeuwenstein (tegenover het pand waar Huis van Compassie en Quiet gevestigd zijn).

De deelnemers hebben bewogen, gedanst, bingo gedaan, pannenkoeken gegeten en genoten van een kopje koffie, thee of water. Hoe leuk om te zien dat de deelnemers van de verschillende organisaties elkaar hebben ontmoet. En aan het einde van de ochtend waren er heerlijke broodjes voor alle aanwezigen.

Twee van de 5 ochtenden hebben sportmedewerkers van Gemeente Nijmegen ook nog aangesloten om de deelnemers te motiveren te gaan sporten.

Met grote tevredenheid kijken we terug op de zomeractiviteiten, die goed bezocht en zeer gezellig waren.

En we kijken uit naar volgende zomer, waar we hopen weer een leuk programma voor onze deelnemers neer te zetten.