Wij zoeken een vrijwilliger voor het Klussenteam!

13 juni 2022

Ben jij sociaal en heb je plezier in organiseren? En heb je kluservaring?

Dan zoeken wij jou!
Wij hebben een Klussenteam van vluchtelingen die iets voor mensen die in armoede leven willen betekenen. We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die de coördinator van het Klussenteam kan ondersteunen met planning van klussen en samenbrengen van klussers en klanten.

Wat kun jij?
Planning en organisatie: je hebt kijk op wat er voor klussen nodig is (gereedschap, tijd etc.) en vindt het leuk om voor een goede communicatie tussen klussers en klanten te zorgen.
Affiniteit met onze doelgroepen: onze klussers zijn vluchtelingen en onze klanten leven in armoede. Je hebt begrip voor hun situatie en vindt het leuk om met en voor hen te werken.
Vriendelijk en stressbestendig, oplossingsgericht en flexibel: wij werken met een beperkt budget en soms moeten problemen snel opgelost worden. Daarbij is het belangrijk dat zowel klussers als klanten goed begeleid worden. Vind je dit een leuke uitdaging dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wat hebben wij jou te bieden?
Een goed team dat bestaat uit enthousiaste vluchtelingen. Een vrijwilligersvergoeding is mogelijk. Werktijd 4–6 uur per week, niet aaneengesloten. Meer uren niet uitgesloten, flexibele inzet is gewenst.

Kom jij ons helpen?
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met katrien@huisvancompassienijmegen.nl of bel 06-27 27 47 89