Ontmoetingsplekken voor Rouw & Verlies

9 juni 2022

Vrijwilligers bieden mensen met verlieservaring een luisterend oor

Bijna iedereen wordt wel eens geconfronteerd met rouw en verlies. En veel mensen hebben geen of weinig mogelijkheid om dit te delen, terwijl ze misschien wel die behoefte hebben

Om dit te verhelpen slaan de komende 2 jaar vijf Nijmeegse organisaties (Huis van Compassie Nijmegen, Wijkfabriek Wolfskuil, Ontmoetingskerk Nijmegen, Centrum Ontmoeting in Levensvragen en ZinPlus) de handen ineen om in de stad verschillende ontmoetingsruimten voor rouw en verlies te openen. Zij willen een laagdrempelig en luisterend oor bieden aan iedereen die te maken heeft met verlies en behoefte heeft gehoord te worden. De Ontmoetingsplekken voor Rouw en Verlies willen een veilige en laagdrempelige ruimte bieden waarin mensen hun verhaal van hun dagelijkse verlies en de dagelijkse rouw kunnen vertellen en met elkaar kunnen delen.

In juli en augustus starten de eerste Ontmoetingsplekken voor Rouw en Verlies bij Huis van Compassie Nijmegen (Vlietstraat 20 B), De Wijkfabriek (Koninginnelaan 1) en Ontmoetingskerk Nijmegen (Meijhorst 7033).

Voor meer informatie neem contact op met de organisaties of mail naar onze coördinator katrien@huisvancompassienijmegen.nl / 06-27 27 47 89

Ontmoetingsruimte voor Rouw en Verlies