Ieder zijn Verhaal

Ieder zijn Verhaal: boekje als afronding van project

Bij het project Ieder zijn verhaal, waarin deelnemers verhalen uitbeelden en delen met elkaar hebben we in 2020 positieve ervaringen opgedaan bij creatieve groepsbijeenkomsten.
Helaas zijn door de Coronasituatie veel geplande bijeenkomsten in 2021 en 2022 niet doorgegaan.

Wat hebben we wel kunnen doen? Activiteiten in de zomervakantie van 2021 met vaste bezoekers, bijeenkomsten van de handwerkgroep ‘De Rode Draad’ in het najaar en rondbrengen van pakketjes met opdrachtjes, materiaal en lekkers tijdens lockdowns.

Vanaf eind 2021 en begin 2022: Creatieve bijeenkomsten op kleine schaal bij een van de deelnemers thuis. Op verhaal komen bij een stoelmassage door een vrijwilliger op vrijdagochtenden. Als afronding van Ieder zijn Verhaal maken we voorjaar 2022 een boekje met de creatieve resultaten van het project.