Iets te repareren of te verstellen? Kom langs bij het Repair Café Waterkwartier!

28 februari 2022

Op vrijdag 18 maart is het volgende Repair Café Waterkwartier op de nieuwe lokatie van het Huis van Compassie aan de Vlietstraat 20-B. Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur zijn reparateurs aanwezig om samen met u te kijken of zij het door u meegebrachte object kunnen repareren/herstellen.

Elke derde vrijdag van de maand kunt u voor reparatie van o.a. elektrische apparaten, laptops, fietsen, kleding en gordijnen bij ons terecht. Alle reparateurs zijn vrijwilligers uit de buurt. De reparaties zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld (hiermee kunnen wij o.a. nieuw gereedschap aanschaffen).

Repair Café Waterkwartier, elke derde vrijdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur, Huis van Compassie, Vlietstraat 20-B, 06-27 27 47 89.

In de corona periode heeft het Huis van Compassie het Repair Café stil moeten leggen. Nu er steeds meer mag en kan pakken wij dit project weer op. Ondanks dat er een hoop coronamaatregelen vervallen worden er bij het Huis van Compassie nog steeds geen handen geschud. Verder hangen er ook spatschermen in onze reparatieruimte om zo de veiligheid van de deelnemers en vrijwilligers te waarborgen.