Vredesweek Nijmegen van 19 t/m 26 september 2021

13 september 2021

Op zondag 19 september is van 14.00 uur tot 16.00 uur de opening van de Vredesweek in Bibliotheek De Mariënburg . Hierbij zal ook de Compassiepluim worden uitgereikt door Burgemeester Bruls. Het belooft een mooie middag te worden met als thema van de Vredesweek ‘Inclusief samenleven’ met sprekers, muziek en gedichten.

Voor deze bijeenkomst is aanmelding verplicht in verband met een beperkt aantal toegestane deelnemers wegens Corona. Graag je aanwezigheid melden per mail aan:
ineke@huisvancompassienijmegen.nl

Voorafgaand (vanaf 12.45) uur wordt de Vredesvlam met muziek opgehaald bij de Titus Brandsma Memorial kerk aan Keizer Karelplein tot de Mariënburgplein, waar deze officieel wordt overhandigd aan de Vredesambassadeur. Op de Mariënburg treden Kladderadatsch en het Coulourful City koor op.

Verder zullen elke dag tijdens de vredesweek verschillende activiteiten georganiseerd worden bij de partners van Nijmegen Stad van Compassie.
Vredesambassadeur 2021 en gewaardeerd vrijwilliger bij het Huis van Compassie,
Storay Ahmadi, nodigt je hiertoe uit:
“Je vriendelijke deelname hieraan maakt de vredessfeer sterker.”
Zie voor het actuele programma: www.Vredesweeknijmegen.nl

De Vredesweek Nijmegen wordt georganiseerd door de Raad van Levensbeschouwing en Religie in samenwerking met Nijmegen Stad van Compassie, het Huis van Compassie, stichting Goshamadeed en de Protestantse Diaconie. In de diaconie is ook de Vredesambassade Nijmegen gevestigd.