Word maatje bij het Huis van Compassie

4 juni 2021

Kamel, 36 jaar uit Palestina, houdt van wandelen in de natuur en fysiek bezig zijn. Hij is op zoek naar iemand die eenmaal per week met hem wil afspreken. Net als Kamel zijn er meer nieuwe Nederlanders die een maatje zoeken.Woon je in Nijmegen of in de omgeving, vind je het leuk om Kamel of iemand anders met een andere achtergrond te leren kennen en hem of haar wegwijs te maken in Nijmegen en de Nederlandse taal en cultuur?
Meld je dan nu aan!

Maatje worden is niet moeilijk. Iedereen die 1 à 2 uur per week tijd heeft kan maatje worden. Bij het koppelen houden we zoveel mogelijk rekening met gedeelde interesses om te zorgen dat het een mooie match wordt.

Wat doe je als maatje?
Jullie spreken met elkaar af en ondernemen activiteiten die jullie beiden leuk vinden zoals samen naar de bibliotheek, wandelen en koken. Zo oefenen jullie samen ook de Nederlandse taal.

Aanmelden kan bij
Melissa Cooke via melissa@huisvancompassienijmegen.nl of telefonisch op 06-51839893.
Of bij
Paul Noort via post@huisvancompassienijmegen.nl of telefonisch op 06-18784093.