Bedankt voor jouw steun in coronatijd!

21 juni 2021

Doe mee aan de posteractie in de week van 5 juli

We zijn er allemaal voor elkaar geweest in deze moeilijke coronatijd: winkeliers, zorgmedewerkers, buren, organisaties, familieleden, vrienden… Nijmegen Stad van Compassie roept daarom iedereen op om in de week van 5 juli elkaar hartelijk te bedanken voor hun steun in de afgelopen periode.

Nijmegenaren, organisaties en bedrijven  kunnen hun dank uiten door in de week van 5 juli de poster die gemaakt is door Nijmegen Stad van Compassie goed zichtbaar ophangen. De poster is ook persoonlijk te maken.

De posters zijn vanaf 28 juni a.s. gratis op te halen bij bibliotheken, het Huis van Compassie of de Wijkfabriek. Wil je meer weten of heb je een vraag? Graag contact opnemen via: post@nijmegenstadvancompassie.nl