Maak het met Mirjam en met Sar en met…

23 februari 2021

(hier kan jouw naam staan!)
Zo jammer dat we elkaar nog steeds niet kunnen ontmoeten bij het Huis van Compassie. Toch blijven we naar verbinding zoeken met elkaar. We willen dit doen door onze creatieve ideeën met elkaar te delen. Doe jij ook mee?

Mail of app ons dan een foto van jouw zelf gemaakte creatie met het thema Verbinding. Met een korte beschrijving van hoe je dit kunt doen. Zodat je anderen inspiratie geeft en ze dit thuis ook kunnen maken. Het mag ook een zelfgemaakt filmpje, tekst of gedicht zijn. Zet je er bij hoe jouw inzending ons Verbinding kan geven? Wij plaatsen jouw idee met foto en beschrijving of filmpje dan op onze Facebook pagina. En wie weet wordt jouw creatieve idee straks tentoongesteld in het Huis van Compassie!

Tot nu toe gaf Mirjam ons de tip om slingers met tekst te maken, die je ook voor het raam kunt hangen. Vrijwilliger Sar liet zich inspireren door het sneeuwlandschap tot een mooie tekst over verandering en zuiverheid. Zie: www.facebook.com/huisvancompassie/posts/1116206048806642

Veel succes en stuur gerust foto’s van de resultaten. We zijn super benieuwd naar jullie reacties en creatieve ideetjes!