Zomeractiviteiten en verder met We doen het zelf

14 september 2020

In juli en augustus heeft het Huis van Compassie wekelijks een vakantieactiviteit georganiseerd. Met een, door de Corona regels, helaas beperkt gezelschap van vaste bezoekers hebben we heerlijke soep van onze kok Mehri gegeten, gewandeld aan de Waal, museum De Bastei gezocht, gepicknickt op het Veldje aan de Hindestraat.

Ook hebben we kennis gemaakt met het nieuwe project Ieder zijn Verhaal (waarover in de volgende nieuwsbrief meer) en op uitnodiging van Stichting Kus een bezoek gebracht aan kunstenaarstuin de Tempelhof in Winssen.

Via Stichting Onky Donky en met de medewerking bij het busvervoer door Toonen Reizen hebben we een dag in juli en een dag in augustus, twee keer dus, gezinnen, die klant zijn bij de Voedselbank Nijmegen, blij kunnen maken met een geheel verzorgd dagje Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Onze vrijwilliger Mohamed, heeft beide dagen voor de begeleiding van de gezinnen gezorgd.

We doen het zelf 
We gaan in september verder met activiteiten onder de naam We doen het zelf. Twee middagen in de maand zijn bezoekers, met name klanten van de Voedselbank, welkom bij het Huis van Compassie voor soep en meer.

Te beginnen op donderdag 17 september van 12.30 uur tot 17.00 uur. Dan is er info over de inzet van het klussenteam, kun je gratis geknipt worden bij het Kapperscafé en er worden wat spullen weggegeven. Kinderen mogen ook meekomen.

Graag aanmelden bij post@huisvancompassienijmegen.nl (of 06-27274789), je krijgt hierna een reactie of er nog plaats is.

Flyer ‘We doen het zelf’ 17 september