Zomerprogramma in het Huis van Compassie

30 juni 2020

In juli en augustus organiseren we iedere donderdag van 12.30 tot 14 uur een leuke activiteit: een lunch, een wandeling, een picknick, of een excursie. Als we ergens naar toe gaan, dan is dat gewoon in de buurt, een enkele keer ergens anders in Nijmegen. Wandelend of met de fiets (evt. met de auto, als u niet goed mobiel bent).

Vanwege de Coronaregels is er elke week plaats voor maximaal 10 mensen. Deelname kan alleen op basis van een reservering. Belangrijk is dat ieder zich aan de regels houdt (handen wassen, afstand houden), zodat iedereen zich veilig voelt in en rond het Huis van Compassie.

Wilt u meedoen: graag aanmelden bij ineke@huisvancompassienijmegen.nl of ons algemene telefoonnummer: 06 – 27 27 47 89.

Kijk op onze Facebook-pagina voor het wekelijkse programma (van 9 juli t/m eind augustus).