De virtuele huiskamer van het Huis van Compassie

29 juni 2020

Sinds mei hebben we een nieuwe activiteit: vrijwilligers  en deelnemers spreken elkaar in onze digitale huiskamer. Gaat hartstikke goed. Er is nu plek voor meer mensen om er aan mee te doen. Iedereen is welkom: jong en oud, in Nederland geboren of elders, etc.

Hieronder de uitnodiging van onze vrijwilliger Cees:

“Vanwege Corona is, helaas, persoonlijk contact lastiger. We moeten op 1,5 meter afstand blijven, mogen niet te veel verschillende mensen zien en missen zo ons sociaal contact. Daar hebben wij iets op bedacht, namelijk: De Virtuele Huiskamer. Via een programma genaamd Jitsi houden we zo toch contact met elkaar, maar dan op een afstand. Iedereen gewoon netjes thuis. Achter een beeldscherm. Via de laptop of smartphone met Google Chrome kan iedereen meedoen.

Iedere keer komt er een nieuw thema aan bod. Wil jij graag toch sociaal contact maar dan veilig? Iedereen is welkom om aan te sluiten! Onze contactpersoon is een nieuwe vrijwilliger: Cees Verheul.

Meld je aan via het volgende mailadres: cees-verheul@hotmail.com.

Er zijn op dit moment twee groepen, én wij denken ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd!’