Afscheid van Esther vanwege een andere baan

6 maart 2020

Het spijt mij heel erg dat ik binnenkort het Huis van Compassie moet verlaten. Ik heb een andere baan op de universiteit die meer uren is dan mijn vorige baan en dat valt niet te combineren met mijn werk hier. Ik kijk terug op mooie bijeenkomsten en gesprekken, op een warme en gezellige sfeer waarin iedereen welkom is.

Het Huis van Compassie is een bijzonder huis en dat zijn jullie als gasten en als vrijwilligers ook! Dank dat ik jullie heb mogen leren kennen en ik dank ook Pieter en het bestuur dat ik hier mooie werkervaring heb mogen opdoen. We blijven verbonden want ik zal zeker naar bijeenkomsten en maaltijden blijven komen.

Mijn nieuwe baan op de universiteit is als adjunct-secretaris van de medezeggenschap. Dat betekent veel vergaderingen organiseren en notuleren. Daarnaast zal ik meer tijd gaan steken in mijn eigen bedrijf Astarte Rituelen & Ceremonies als uitvaartspreker.

Mijn laatste werkdag is maandag 30 maart en we nemen afscheid tijdens Eet & Ontmoet op maandag 6 april (update: dit geplande afscheid kan helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus).

Hartelijke groeten van Esther

En een toevoeging van Pieter Poels, coördinator van het Huis van Compassie:
het moge duidelijk zijn dat we het heel jammer vinden om afscheid te moeten nemen van onze collega Esther, en op zoek te moeten gaan naar een opvolg(st)er. We zetten nu direct een vacature uit, om Esther zo snel mogelijk na 30 maart te kunnen vervangen. Deze sturen we rond, en plaatsen we op onze website.