Schuif aan bij Eet & Ontmoet op maandag 2 maart

16 februari 2020

Maandag 2 maart vindt om 18.00 uur weer Eet & Ontmoet plaats in het Huis van Compassie: samen eten en elkaar ontmoeten via gespreksthema’s. Onze stagiaire Anne van de HAN (drama-therapie) bedenkt voor deze avond leuke opdrachten om contact te maken.

Eet & Ontmoet is ten eerste voor mensen met weinig inkomen, die het leuk vinden om met andere mensen te eten. Ook is er plek voor andere mensen die willen aanschuiven. Ons vaste kookteam van vrijwilligers kookt elke keer een bijzondere maaltijd uit de internationale keuken; een vegetarisch hoofdgerecht (soms halal) en een toetje. We hebben nog plekken vrij, dus meld u gerust bij ons aan!

Wilt u met ons mee eten?
Meld u dan aan via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 (maandag t/m donderdag bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur).

Wat kost het?
Wij vragen een bijdrage tussen 1 en 7,50 euro, afhankelijk van uw financiële draagkracht.