Doe mee aan ‘Iedereen kookt voor elkaar’

1 oktober 2019

In september is een nieuwe serie ‘Iedereen kookt voor elkaar‘ gestart. Deze groep komt wekelijks op donderdag samen om te koken, eten en een thema te bespreken. In groepjes worden twee gangen bedacht, de boodschappen gedaan, de tafel gedekt, gekookt en afgewassen.

Er is nog plek voor deelnemers, deelname is gratis. De taakverdeling en voorbereidingen beginnen al ’s morgens en we eten met 15 tot 20 mensen om 12.30 uur. Na het eten nemen we de tijd om over een thema te praten en zelf ook een keer iets te presenteren. Er komen een paar keer gastsprekers, bijvoorbeeld om iets te vertellen over gezond eten.

De groep komt nog op de volgende donderdagen bij elkaar:
– 10, 24 en 31 oktober
– 7 en 14 november

U kunt ook als gast een keer aanschuiven en mee genieten van de lunch. Hiervoor vragen we een bijdrage van 5 euro.

Wilt u meedoen of als gast komen, meld u aan bij Miriam:
m.vandeneerenbeemt@huisvancompassienijmegen.nl of bel 024 – 322 84 80.