21 oktober: maaltijd met Stadskamer uit Doetinchem

1 oktober 2019

Wij zijn trots op wat we bij het Huis van Compassie in Nijmegen doen! Er zijn er ook veel andere plekken in het land, waar mensen met en voor elkaar mooie dingen waar maken, zoals de Stadskamer in Doetinchem. Op 21 oktober zijn zij te gast bij de maaltijd, van 18 tot 20 uur.

Medewerkers en deelnemers van deze stichting laten ons op 21 oktober zien wat er allemaal gebeurt bij de Stadskamer en vooral hoe mensen benaderd worden. Meedoen in de samenleving, hoe doe je dat? Zoeken naar zinvol bezig zijn, ontmoeten en delen. De Stadskamer verbindt mensen en ideeën, verleidt, faciliteert zorgt dat mensen (in kwetsbare situaties) in wisselende activiteiten ondernemend blijven en zich verder ontwikkelen.

Ieders eigenheid en verantwoordelijkheid staan daarbij voorop en door te kijken naar waar we blij van worden, staat men samen sterk.

Wees welkom van 18.00 tot 20.00 uur!
Aanmelden via: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. Bellen kan ook: 024 – 322 84 80.
Kosten: 7,50 of naar draagkracht. Ook als u niets kunt missen bent u van harte welkom.