In memoriam: Tanja Förster

29 augustus 2019

Afgelopen dinsdag is onze vrijwilligster Tanja overleden. Onze lieve Tanja. Ze is in rust overleden, in aanwezigheid van haar naasten. We herinneren ons heel graag aan haar. Tanja was bij zoveel mensen en zoveel activiteiten jarenlang betrokken.

Eet & Ontmoet, de Publieksmaaltijden, Bakkie Soep, Wij doen ook mee, Iedereen kook voor Elkaar, bestuurslid, begeleiding van stagiaires, etc…. Organisator van de vakantieweek in Huissen (zie de bijgaande foto. Voor wie Tanja niet kent: ze staat 2de van rechts onderaan afgebeeld, met bril, met roze oranje shirt).

Met hart en ziel bij mensen betrokken.

We gaan Tanja zaterdag gedenken. Om 13 uur is de uitvaart in de Maranathakerk, dichtbij het huis dat Tanja heel lang bewoonde. Iedereen die Tanja een warm hart toedraagt is welkom! Steenbokstraat 86, 6531 TH Nijmegen. (op 500 meter afstand van het Huis van Compassie).

Tanja’s wens is om daarna in het Huis van Compassie om 14.30 uur iedereen de gelegenheid te geven om samen te komen. Wij vinden het heel mooi om iedereen welkom te heten!