Pro Persona collecteert voor Huis van Compassie

19 maart 2019

Pro Persona, organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg in Gelderland, collecteert tijdens haar zondagsvieringen komende periode voor het Huis van Compassie. De vestiging in Nijmegen aan de Nijmeegsebaan heeft op de eerste en derde zondag van de maand christelijke vieringen voor haar cliënten en mensen van buiten die graag willen komen.

Ieder jaar collecteren zij voor een Nijmeegse organisatie omdat de bezoekers deze kennen en zich ermee kunnen verbinden. Er is besloten om dit jaar voor het Huis van Compassie geld in te zamelen. De aftrap daarvoor werd gegeven op zondag 17 maart. Voorganger Jan van der Wal nodigde Esther uit om tijdens de viering iets te vertellen over de werkzaamheden van het Huis. De bezoekers waren zeer geïnteresseerd in onze activiteiten. Wij hopen ze te mogen verwelkomen bij een van onze activiteiten.

Op 1 december aanstaande wordt het gecollecteerde bedrag tijdens de zondagsviering overhandigd.

Wij zijn Pro Persona zeer dankbaar voor deze mooie geste. Mochten jullie een zondagsviering bij willen wonen, wees welkom op de eerste en derde zondag van de maand om 11 uur in gebouw Sterrenburg, Nijmeegsebaan 61.