3 februari: Verhalendag met thema ‘Aandacht’

21 januari 2019

Zondag 3 februari organiseert het samenwerkingsverband van de Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen, Augustijns Centrum de Boskapel en het Huis van Compassie weer de jaarlijkse Verhalendag! Het thema van de verhalendag van dit jaar is ‘met aandacht’.

“Met aandacht”
Dit thema raakt hart, hoofd en ziel. Aandacht voor jezelf, de ander, je werk, voor de omgeving, voor interculturele of religieuze verhalen en wijsheden die daarin verborgen liggen, het verdient onze aandacht! De verhalendag 2019 wil tegemoet komen aan het verlangen van mensen om hun leven bewust en met aandacht te leven.

Verhalen
Verhalen kunnen hierbij helpen. Verhalen worden al sinds mensenheugenis overgeleverd van oude wijsheidsscholen, wereldgodsdiensten, filosofische systemen en geschriften over esoterie en mystiek, maar ook in de hedendaagse uitingen van wetenschap en kunst in het dagelijks leven.

Programma
Lees meer over het programma in de flyer.

Datum: zondag 3 februari, 13.00 – 16.45 uur
Locatie:
Huis van Compassie (Groenestraat 170)
Entree:
€7 of naar draagkracht