Welkom aan onze nieuwe collega: Esther!

29 november 2018

Per 1 december kunnen we ons team versterken, met de komst van Esther Zawiolkowski voor 12 uur per week. Reden voor de versterking is dat we in het Huis van Compassie sinds kort een groot aantal nieuwe projecten organiseren, en we hiervoor extra uren vrij kunnen maken.

Esther is bij velen van en rondom het Huis van Compassie een goede bekende. Bijvoorbeeld als een van de presentatoren van Eet & Ontmoet. Ze heeft ook meermaals de Verhalendag georganiseerd, is secretaris van de Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen, etc, etc.. Esther heeft o.m. de celebrantenopleiding aan de Universiteit voor Humanistiek Utrecht voltooid en werkt aan de Radboud Universiteit. We zijn heel blij dat Esther ons team komt versterken!

Esther zal zich o.m. inzetten voor Nijmegen stad van Compassie, Eet & Ontmoet, Vrouwen zonder Grenzen en het organiseren van diverse cursus- en andere publieksavonden.

Mirjam van de Eerenbeemt heeft sinds kort ook  urenuitbreiding: van 8 naar 12 uur per week. Mirjam houdt zich o.m. bezig met We Leren het Elkaar, Iedereen kookt voor Elkaar, gespreksgroepen Arabisch en Farsi en de Wereldmuziekavonden.