17 december: Eet & Ontmoet KERSTLUNCH

26 november 2018

Medewerkers van het Jonge Honden Platform gaan op 17 december een kerstlunch verzorgen in het Huis van Compassie. Voor mensen die het leuk vinden om met andere mensen te eten. In een gezellige kerstsfeer kunnen we samen genieten van het eten en van het samenzijn. Ook zal er ruimte zijn voor gezang.

De lunch is van 12.30 tot 14.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden..

Wilt u met ons mee eten: meld u dan aan via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels

Jonge Honden Platform
Het Jonge Honden Platform is er voor alle jonge medewerkers (t/m 34 jaar) van Radboud Services. Om elkaar te leren kennen en om (werk)ervaringen uit te wisselen. Activiteiten bestaan uit bijvoorbeeld workshops op het gebied van loopbaanontwikkeling, netwerken en vaardigheden, intervisie met jonge medewerkers en sociale activiteiten.

Eet & Ontmoet wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds