Heeft u een fiets over voor onze bezoekers?

1 oktober 2018

Regelmatig vragen onze bezoekers of wij voor hen een fiets hebben. Het gaat om mensen die op of onder de armoedegrens leven: mensen die bijvoorbeeld gebruik maken van de Voedselbank, vluchtelingen die over weinig tot geen inkomsten beschikken. Mannen, vrouwen, kinderen. Heeft u een fiets over? Onze mensen kunnen ‘m goed gebruiken.

Heeft u wellicht een fiets over? Wij ontvangen deze graag van u. Een klein mankement is geen probleem, dat lossen wij wel op tijdens ons Repaircafé. Eventueel kan de fiets bij u thuis worden opgehaald.

Ook kunt u ons helpen een fiets aan te schaffen door een bedrag over te maken naar NL80 TRIO 0391 0294 60 t.n.v. Huis van Compassie in Nijmegen o.v.v. donatie fiets voor Huis van Compassie.

U kunt bellen of mailen met Pieter Poels, Poels@huisvancompassienijmegen.nl