Vredesmaaltijd op woensdag 19 september

30 augustus 2018

Stichting KUS en Huis van Compassie nodigen u van harte uit om in de vredesweek samen te eten op 19 september om 18 uur in de Groenestraat 170. De internationale kookgroep Inásakó verzorgt een heerlijk hoofd- en nagerecht en er zijn uitbeeldingen van de kunst van het samenleven te bewonderen.

Dit jaar is het thema van de Vredesweek ‘Generaties voor Vrede!’. Zoals oorlog geen onderscheid maakt naar leeftijd, maar iederéén raakt, zo kunnen alle generaties, jong en oud, zich inzetten voor vrede. Ieder op zijn of haar eigen manier, en óók gezamenlijk!

Vier boeiende mensen met uiteenlopende leeftijden en ervaringen vertellen ons hoe zij samenleven en de vrede bewaren in hun omgeving. En er is interactie met de zaal.

De maaltijd met koffie en thee kost 7,50 euro. Of u betaalt naar draagkracht.
Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels

(Er is maandag 10 september dan geen gewone Publieksmaaltijd.)