Vanaf 5 april: schrijfgroep ‘Met andere woorden’

3 maart 2018

Een schrijfgroep voor iedereen, want iedereen kan schrijven. Elke week kiezen we een onderwerp dat ons bezig houdt. Bijvoorbeeld: wat betekent vriendschap voor mij? Of: wat doe ik in mijn vrije tijd? Dan ga je schrijven wat er in je opkomt bij dit onderwerp. Daarna lees je het voor aan de groep als je dat wilt en gaan we samen in gesprek.

De groep is voor jong en oud, wereldburger en Nederlander, met of zonder dak boven je hoofd, een opleiding doet er niet toe. Als je maar een beetje Nederlands kunt lezen en schrijven. Het is geen taalles, ook al leer je de taal beter kennen.

Begeleiding door Fransje Meier
Data en tijd:donderdagmiddag 5, 12, 19 en 26 april van 13.00-15.00 uur

Heb je zin om mee te doen? Of wil je het gewoon een keer proberen? Geef je dan snel op bij Huis van Compassie via tel. 024 – 3228480 of mail m.vandeneerenbeemt@huisvancompassienijmegen.nl