Terugblik op ons werk in het afgelopen jaar

1 maart 2018

Met 70 vrijwilligers hebben we het afgelopen jaar een heleboel voor mekaar gekregen in en vanuit het Huis van Compassie. Lees ons verslag over de projectperiode augustus 2016 t/m december 2017 en laat u verrassen door de veelheid en diversiteit aan activiteiten: van Walk of Wisdom tot publieksmaaltijden, Go Green, het Klussenteam, films en debatten, workshops compassie, etc.etc…

Vanaf 1 augustus 2013 zetten we ons in het Huis van Compassie in voor en met mensen in een kwetsbare maatschappelijke positie. Dit kan alleen maar dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers en de betrokkenheid van een groot aantal organisaties waarmee wij samenwerken. En dankzij de financiële bijdragen van vele burgers en particuliere fondsen.

Ten behoeve van diverse betrokkenen hebben wij nu over de projectperiode augustus 2016 t/m december 2017 een evaluatie gemaakt. Lees hier ons verslag.