1 februari: Inspiratieavond Compassie en Politiek

1 februari 2018

Donderdag 1 februari organiseert Nijmegen Stad van Compassie i.v.m. de gemeenteraads- verkiezingen in maart een inspiratieavond ‘Compassie en Politiek’. Genodigden uit de gemeentelijke politiek en vertegenwoordigers van organisaties die bij Nijmegen Stad van Compassie zijn aangesloten wisselen aan de hand van stellingen met elkaar van gedachten over de vraag hoe compassie een grotere plaats in de politiek te doen krijgen.

Plaats : Huis van Compassie, Groenestraat 170
Tijd : 1 februari, 19.30 uur (inloop vanaf 19 uur)

Het uitgebreide programma verschijnt binnenkort op www.nijmegenstadvancompassie.nl

Nijmegen stad van Compassie is een initiatief waarin organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aan dat gezamenlijk doel trachten te werken door:

  • met elkaar kennis te maken
  • ideeën en ervaringen uit te wisselen
  • in eigen kring compassie te bevorderen


Inmiddels zijn meer dan  80 organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aangesloten bij Nijmegen, stad van Compassie. Wilt u ook deelnemen aan Nijmegen stad van Compassie, meld u zich dan  (voor nadere informatie) bij ons aan.
post@nijmegenstadvancompasssie.nl of bel naar Pieter Poels, coördinator Huis van Compassie : 024-3228480