12 februari: Maaltijd met Go Green en Warme Truiendag

1 februari 2018

Maandag 12 februari komen we weer gezellig samen van 18.00 tot 20.00 uur in het Huis van Compassie. Vrijwilligers zullen voor ons koken. En we maken kennis met Go Green, een project door en voor Nijmeegse vluchtelingen, dat vanuit het Huis van Compassie plaatsvindt. Ook geven we aandacht aan de Warme Truiendag.

Met Go Green willen we vluchtelingen helpen om energiezuiniger te leven. Dat is goed voor de portemonnee, en goed voor het milieu!  Wij geven vluchtelingen veel tips en adviezen. Dat doen wij door vooral bij vluchtelingen thuis op bezoek te gaan, en hen tips en adviezen te geven over elektriciteit, gas en water en afval. Ook u kunt vast nog wat bijleren! Laat u verrassen door de deskundige tips van onze vrijwilligers op 12 februari.

Meedoen aan de Warme Truiendag is simpel: zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar 6% energie per graad! Tijdens de maaltijd op 12 februari zetten we de verwarming iets lager, dus doe een warme trui aan. De mooiste/beste warme truidragers winnen een prijs.

De tweegangen maaltijd met koffie en thee kost 7,50 euro. Of u betaalt naar draagkracht.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80.