9 januari: schrijfgroep “Met andere woorden”

21 december 2017

Een schrijfgroep voor iedereen, want iedereen kan schrijven. Gewoon zelf opschrijven wat je mooi vindt, of leuk, of iets waar je aan denken moet. Een verhaaltje, een gedicht, een brief, of zomaar iets, wat je het liefste doet. Er wordt altijd een onderwerp genoemd, zoals vergeving of jezelf zijn. Maar als je zelf iets weet, is dat nog beter.

De groep is voor jong en oud, wereldburger en Nederlander, met of zonder dak boven je hoofd, een opleiding doet er niet toe. Als je maar een beetje Nederlands (of Engels) kunt lezen en schrijven. Het is geen taalles, ook al leer je de taal beter kennen. De groep is al gegroeid van 2 naar 5 mensen.

De volgende keer worden begeleid door Meghan Keereweer, op dinsdag 9 januari 2018 om 14.00 uur in het Huis van Compassie, Groenestraat 170 in Nijmegen. Daarna neemt Jantien Beumer het over en worden de datums nog afgesproken.

Heb je zin om mee te doen? Of wil je het gewoon een keer proberen? Geef je dan snel op bij Huis van Compassie 024/3228480 of  poels@huisvancompassienijmegen.nl