8 januari: Publieksmaaltijd met Fair Trade

22 december 2017

Maandag 8 januari 2018 komen we weer gezellig samen van 18.00 tot 20.00 uur in het Huis van Compassie. Vrijwilligers zullen voor ons koken. En we maken kennis met de wereld van Fair Trade. Al jaren lang zetten zij zich over de hele wereld in voor eerlijke handel en het krijgt steeds meer bekendheid.

Vraag je je wel eens af waar je producten vandaan komen? Wie jouw koffie heeft geplukt of ananas heeft gekapt? En wat fair trade voor de boeren betekent? Ontdek het snel, want daarna smaakt alles nog beter.

De tweegangen maaltijd met koffie en thee kost 7,50 euro. Of u betaalt naar draagkracht.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels.