Start van nieuwe schrijfgroep “Met andere woorden”

3 oktober 2017

Een schrijfgroep voor iedereen, want iedereen kan schrijven. Gewoon zelf opschrijven wat je mooi vindt, of leuk, of iets waar je aan denken moet. Een verhaaltje, een gedicht, een brief, of zomaar iets, wat je het liefste doet. Er wordt altijd een onderwerp genoemd, maar als je zelf iets weet, is dat nog beter.

De groep is voor jong en oud, wereldburger en Nederlander, met of zonder dak boven je hoofd, een opleiding doet er niet toe. Als je maar Nederlands kunt lezen en schrijven. Het is geen taalles, ook al leer je de taal beter kennen.

We starten de schrijfgroep dinsdag 24 oktober, wekelijks om 14.00 uur in het Huis van Compassie, Groenestraat 170 in Nijmegen. Heb je zin om mee te doen? Of wil je het gewoon een keer proberen? Geef je dan snel op bij Huis van Compassie: tel. 024 – 3228480 of mail: poels@huisvancompassienijmegen.nl

John Kraanbegeleider
(studie Nederlands, en begeleider geweest van twee andere schrijfgroepen)