Go Green, een nieuw project!

1 oktober 2017

Huis van Compassie is gestart met Go Green, een project door en voor Nijmeegse vluchtelingen. Met Go Green willen we vluchtelingen helpen om energiezuiniger te leven. Dat is goed voor de portemonnee, en goed voor het milieu! Ook willen wij kennis verspreiden, onder andere vanuit eigen ervaringen, om vluchtelingen wijzer te maken hoe zij geld kunnen besparen zonder veel moeite te doen.

Wij geven vluchtelingen veel tips en adviezen. Dat doen wij door ten eerste en vooral door  bij vluchtelingen thuis op bezoek te gaan, en hen tips en adviezen te geven over elektriciteit, gas en water en afval. We beginnen met de huisbezoeken in oktober. Later gaan we ook groepsvoorlichting verzorgen. We worden bij dit alles bijgestaan door de deskundige hulp van milieudeskundige, Peter v/d Munckhoff.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met de volgende mensen, of met Pieter Poels.

Adam, EN/ND: 0644378323 – Hekmat, EN/AR: 0684629886 – Lemlem, EN/Tigrinya: 0643451043

E: gogreennijmegen@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/GoGreenNijmeese