Schuif op 30 oktober aan bij Eet & Ontmoet

21 oktober 2017

Twee keer per maand (elke eerste en laatste maandag) organiseert het Huis van Compassie een maaltijd onder het mom van ‘Eet & Ontmoet’. Eet & Ontmoet is ten eerste voor mensen met weinig inkomen, die het leuk vinden om met andere mensen te eten. Ook is er plek voor andere mensen die willen aanschuiven.

Ons vaste kookteam van vrijwilligers kookt elke keer een bijzondere maaltijd; een hoofdgerecht en een toetje uit de internationale keuken. De maaltijd begint om 18 uur. We hebben nog plekken vrij, dus meld u gerust bij ons aan!

Maandag 2 en 30 oktober is het thema van bijeenkomsten: ‘Gezond en plezierig eten, recepten van overal’.

Wat kost het?
Een vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs, afhankelijk van uw financiële draagkracht.

Wilt u met ons mee eten?
Meld u dan aan via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels

logo oranje fonds