Vanaf 10 april: 3 workshops over compassie en zingeving

25 maart 2017

Zingeving en compassie zijn twee essentiële elementen in ons dagelijks leven. In deze serie workshops wordt steeds een element gekozen dat als een brug staat tussen compassie en zingeving. In de eerste workshop op 10 april staan jouw persoonlijke waarden centraal.

Persoonlijke waarden zijn als richtingaanwijzers. Als je weet wat jouw persoonlijke waarden zijn dan is het makkelijker om richting te bepalen en een eerste stap te zetten bij het maken van keuzes. Persoonlijke waarden kunnen de verbinding tussen jou en een ander versterken, want je kunt de diepere motivatie van jezelf en de ander beter begrijpen.

Na een korte introductie gaan we op zoek naar jouw persoonlijke waarden. Vervolgens kijken we hoe deze waarden jou motiveert en wat de valkuil en de uitdaging ervan zijn.

Je gaat naar huis met een eigen waardenkompas!

Wie geeft de workshops: Madelinde Krantz, geestelijk verzorger, trainer en coach, staflid bij het COIL en NIM  en oprichtster van Arnhem city for Compassion.

Tijd en plaats: 20.00-21:30 uur, Huis van Compassie, Groenestraat 170 in Nijmegen

Data: 10 april, 1 mei en 12 juni

Kosten: 10,- per bijeenkomst (of naar draagkracht)

Aanmelden bij: post@huisvancompassienijmegen.nl  Er is plaats voor max. 14 mensen. Geld is ter plekke te voldoen. Nadere info bij Pieter Poels, 024-3228480.