Uitnodiging voor deelname aan gespreksgroep

16 februari 2017

Wilt u anderen ontmoeten en praten over onderwerpen die u bezighouden op het gebied van levensvragen en zingeving? We hebben een paar plekken vrij bij onze gespreksgroep over diverse levensthema’s. Eén keer per maand komen we bij elkaar.

Samen met het Centrum Ontmoeting in Levensvragen en de Afghaanse stichting Goshamadeed zijn we in oktober een nieuwe gespreksgroep gestart op de vrijdagen, 1 x per maand, van 18.00 tot 20.00 uur. We beginnen telkens met het gezamenlijk eten van een goed gevulde kop soep. Daarna praten we over diverse levensthema’s. Het gesprek wordt in het Nederlands gevoerd.

Wilt u deelnemen aan onze gespreksgroep? Of kent u iemand die graag mee zou willen doen? U kunt u eenvoudig aanmelden door een mailtje te sturen naar: post@huisvancompassienijmegen.nl

Locatie: Groenestraat 170, Nijmegen
Data: eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 17 maart, data daarna in overleg met de groep.
Kosten: Geen
Meer info: 024-322 84 80

Het leven is mooi, en het leven gaat ook niet altijd over rozen. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met levensvragen en/of zingevingsvragen die ons bezighouden. Iedereen maakt situaties in het leven mee die je ten diepste raken. Situaties waar we allemaal op onze eigen manier op reageren en mee omgaan. Door het delen van persoonlijke ervaringen, waarbij de ontmoeting met de ander centraal staat, kan er een verbintenis ontstaan. Verhalen van de ander waarin we onszelf herkennen kunnen ons een gevoel van begrip, ondersteuning en erkenning geven. Op die manier kan onze aanwezigheid betekenisvol zijn voor de ander.