13 februari: maaltijd met Poolse stichting Barka

29 januari 2017

Regelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Op 13 februari is Barka onze gast, een Poolse organisatie die zich in Nederland inzet voor mensen uit Oost-Europa, bijvoorbeeld omdat zij dakloos of verslaafd zijn.

Barka ondersteunt deze kwetsbare mensen bij hun terugkeer naar Polen. Aldaar worden ze opgevangen, krijgen onderdak en werk. Op deze manier wordt er gewerkt aan integratie in de Poolse samenleving.

Barka presenteert zich via een film en mondelinge toelichting. Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden over hun werk. En er is live Poolse muziek.

De tweegangen maaltijd met Pools eten, koffie en thee kost 7,50 euro. Door 7,50  euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan betaalt u naar draagkracht.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels.

Eet u vegetarisch, geef het even aan.  En ter info: het vlees wat wij bereiden is altijd biologisch, beter voor milieu en voor de dieren.