Eet & Ontmoet op 28 november met Sinterklaas

21 november 2016

eet-ontmoet-sinterklaasSinds begin van dit jaar hebben we elke eerste maandag van de maand een maaltijd onder het mom van “Eet & Ontmoet”. Vanaf nu is Eet & Ontmoet ook op elke laatste maandag van de maand, dus 2 x per maand. Op 28 november hebben we tijdens Eet & Ontmoet een gesprek over Sinterklaas.

Eet en Ontmoet is ten eerste voor mensen met weinig inkomen, die het leuk vinden om met andere mensen te eten. Ook is er plek voor andere mensen die willen aanschuiven. De maaltijd is om 18 uur. We hebben nog plekken vrij, dus meld u gerust bij ons aan!

Ons vaste kookteam van vrijwilligers kookt elke keer een bijzondere maaltijd; een hoofdgerecht en een toetje uit de internationale keuken. Elke keer is er ook een presentatie of een gespreksonderwerp rondom de maaltijd.

Wat kost het?
Een vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs, afhankelijk van uw financiële draagkracht.

Wilt u met ons mee eten?
Meld u dan aan via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels

logo oranje fondsEet & Ontmoet wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.