Huis van Compassie in de media

9 oktober 2016

torremolimosDe afgelopen maand was het Huis van Compassie regelmatig in de media, met aandacht voor onze maaltijd met Compassion in World Farming en een verslag van onze bijdrage aan de nationale burendag in Nijmegen-Oost, waar wij in een rode tent in het Limospark samen met vluchtelingen films vertoonden die door hen zelf gemaakt waren.

Omroep Nijmegen 1 heeft tweemaal aandacht gegeven aan activiteiten van het Huis van Compassie. Een verslag van onze publieksmaaltijd met Compassion in World Farming.

En een verslag van onze bijdrage aan de nationale burendag in Nijmegen Oost, waar wij in een rode tent in het Limospark samen met vluchtelingen films vertoonden die door hen zelf gemaakt waren, over hun leven in Nijmegen.

In de wijkkrant Nijmegen Oost verscheen een verslag van buurtbewoner Maarten Vletter die onder de indruk was van onze filmvertoningen tijdens de burendag in Nijmegen Oost, en het gesprek dat de filmmakers met onze gasten aangingen .