14 november: maaltijd met presentatie over transgenders

13 oktober 2016

transgenderRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Op 14 november is fotograaf Frans Eppink te gast. Hij presenteert zijn boek Wat vrouw? Wat man? Mens!, opent een (kleine) tentoonstelling en gaat met ons in gesprek over gender; minder in hokjes denken, meer mens!

De tweegangen maaltijd met koffie en thee kost 7,50 euro. Door 7,50  euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels.  Eet u vegetarisch, geef het even aan.  En ter info: het vlees wat wij bereiden is altijd biologisch, beter voor milieu en voor de dieren.

Maandag 14 november  18:00 – 20:00