9 mei: Schuif aan bij maaltijd met MusiKado

18 april 2016

MusikadoRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. MusiKado is een collectief van zangers en muzikanten met een gezamenlijke passie: het uitdelen van muzikale kadootjes aan mensen die een opkikkertje of verwenmomentje kunnen gebruiken, in de breedste zin van het woord.

Muziek verbindt, muziek ontroert en maakt blij, muziek verzacht verdriet, muziek… MusiKado maakt het mogelijk iemand via muziek een mooi moment te bezorgen.  Dit kan variëren  van een  optreden in een zorgcentrum/verpleeghuis, een privé-concertje bij iemand thuis, een concert voor alleenstaanden, een muziekmiddag in het ziekenhuis, een middag voor de Zonnebloem, een avond met Nederlandstalige liedjes van vroeger, etc. etc.

Maandag 9 mei stelt MusiKado zich aan ons voor, en verzorgt een optreden.

De maaltijd kost 6 euro. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar een medewerker van het Huis van Compassie.