12 april: Inspiratielunch met Hobbycentrum / WijkFabriek

18 maart 2016

korneel jeukenBijna 10 jaar geleden heeft Conrad Savy samen met een groep betrokken Kuulers aan de wieg gestaan van de doorstart van wat nu Hobbycentrum De Nonnendaal (De Hobby) is geworden. Een dynamische gemeenschap met bezoekers uit alle lagen van de maatschappij. Er wordt met weinig heel veel bereikt, eenieder is welkom en de samenwerking en wisselwerking met de wijk is groot.

Conrad is tevens mede oprichter van De Wijkfabriek die als motto heeft “we duun ’t eiges wel”. Is dit een voorbeeld van welzijn nieuwe stijl of burgerparticipatie 3.0? ….

Paul Oosterhoff gaat op dinsdag 12 april met Conrad Savy in gesprek. Over zijn werk en vooral ook zijn drijfveren, in relatie tot compassie. Na het interview is er gelegenheid om met Conrad Savy in gesprek te gaan. Tijdens de bijeenkomst kunt u genieten van een door ons bereide uitgebreide lunch.

Tijdens de middag openen we ook de tentoonstelling “Vanuit het Hart”,  met schilderijen en ander beeldend werk van mensen die gebruik maken van het Hobbycentrum.

http://hobbycentrumdenonnendaal.nl
www.facebook.com/WijkfabriekWolfskuil

Op de vraag, welke Nijmegenaar heeft volgens jou het meest voor de stad betekend, zei Jan Leisink, presentator N1: op dit moment is Conrad Savy zo iemand. Hij beheert het hobbycentrum in de Wolfskuil en zit vol met plannen om daar de mooiste wijk in Nijmegen van te maken en realiseert er ook veel. De Nijmegenaar, 13 februari 2013

Gast: Conrad Savy, Oprichter Wijkfabriek en bestuurder Hobbycentrum de Nonnendaal
Tevens: Opening expositie “Vanuit het Hart”
Dinsdag 12 april 12:30 – 14:00 uur

Kosten: 8 euro (of naar draagkracht)
Aanmelden is noodzakelijk bij: post@huisvancompassienijmegen.nl
Nadere informatie: 024 – 322 84 80

NB: Vrienden van het Huis van Compassie kunnen kosteloos deelnemen aan de Inspiratielunches. Wilt u ook Vriend worden, kijk dan op de pagina Vrienden van het Huis.