11 april: maaltijd vluchtelingen Heumensoord (uitverkocht)

19 maart 2016

Maaltijd vluchtelingen HeumensoordRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 11 april wordt gekookt door vluchtelingen die tijdelijk Heumensoord bewonen. Aanmelden voor deze maaltijd is helaas niet meer mogelijk.

Op 11 april  is er van 18.00 tot 20.00 uur lekker eten, dans en muziek. Ook vertellen vluchtelingen over hun leven in Heumensoord.

De maaltijd in het Huis van Compassie kost 6 euro: soep, hoofdgerecht, toetje en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Aanmelden voor deze maaltijd is vanwege het grote aantal aanmeldingen niet meer mogelijk.