14 maart: maaltijd met Walk of Wisdom

9 februari 2016

x-defaultRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 14 maart zijn de mensen van Walk of Wisdom te gast.

136 kilometer in de regio Nijmegen lopen, met telefoon en internet zoveel mogelijk uit, om na te denken over je leven en plaats in het grotere geheel. Dat is het concept van de ‘walk of wisdom’. De route is het beschouwende broertje van de Nijmeegse Vierdaagse en onafhankelijk van een bepaalde religie. De route draait om de wijsheid van het leven: de ervaring. Zie: http://walkofwisdom.org/

De maaltijd kost 6 euro. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Maandag 14 maart 18:00 – 20:00
de Haard, Groenestraat 170, Nijmegen

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar een medewerker van het Huis van Compassie.