11 januari: maaltijd door vluchtelingen zit VOL

6 december 2015

heumensoord vluchtelingenRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep, die iets vertelt over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 11 januari koken vluchtelingen die tijdelijk Heumensoord bewonen. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor de maaltijd, vanwege de overweldigende belangstelling hiervoor.

Op 11 januari is er lekker eten, muziek en dans. En verder:

• vluchtelingen vertellen over hun leven in Heumensoord
• kinderkoor de Klankzaak zingt welkomstlied voor Heumensoord
• opening fototentoonstelling ‘Humans of Heumensoord’

De maaltijd kost 6 euro: soep, hoofdgerecht, toetje en drankjes. Met dit bedrag
maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer.
U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar een medewerker van het Huis van Compassie.