Open Mic avond op vrijdag 13 november

11 november 2015

Open Mic februari 2015We starten weer met de Open mic avonden! Dit seizoen organiseren we er een viertal. De eerste Open Mic vindt plaats op vrijdag 13 november en het belooft weer een bijzondere avond te worden! Vele verschillende mensen hebben al aangekondigd op te zullen treden.

De letterlijke vertaling zegt het al: een avond waar de microfoon open staat. Open staat voor iedereen die dat wil, voor ongeveer 5 minuten. In die tijd kan iedereen laten zien en horen wat zijn of haar talent is. Kunt u zingen, dansen, poëzie voorlezen, goochelen, bespeelt u een instrument, alles kan! Na de pauze is er gelegenheid tot improvisatie en samenspel.

En als u gewoon behoefte heeft aan een leuke gezellige avond, kom dan bij ons langs. Entree is gratis, iedereen is welkom: jong, oud, hoogopgeleid, het leven was uw leerschool, roots in Nederland of daarbuiten, moslim, christen, zonder geloof, het maakt allemaal niet uit. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Wilt u ook  optreden, meld u zich dan aan bij post@huisvancompassienijmegen.nl of bel 024 – 322 84 80. Aanmelding is niet nodig als u onze avond gewoon wilt bezoeken.