12 oktober: maaltijd door vluchtelingen uit Eritrea

23 augustus 2015

Maatlijd vluchtelingen EritreaRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 12 oktober wordt gekookt door vluchtelingen uit Eritrea.

Eritrea is een Oost Afrikaans land met 5,6 miljoen inwoners en vele verschillende bevolkingsgroepen, talen en religies. De laatste jaren hebben veel mensen Eritrea moeten ontvluchten. Ook in Nijmegen wonen sinds korte tijd veel Eritreeers.

Op 12 oktober is er lekker eten, informatie over Eritrea en muziek!  Ook zamelen we geld in voor Eritrese vluchtelingen in Sudan.

De maaltijd in het Huis van Compassie kost 6 euro: soep, hoofdgerecht, toetje en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar een medewerker van het Huis van Compassie.