Maaltijd in Huis van Compassie door Afghaanse vrouwen

30 april 2015

Weesmeisjes in KabulRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 11 mei wordt gekookt door dames van Goshamadeed, een organisatie van en voor Afghaanse gezinnen (m.n. moeders en dochters) in Nijmegen en omgeving.

Doel van de organisatie is Afghaanse gezinnen bij elkaar brengen om elkaar te helpen emanciperen en integreren. Ook wordt op 11 mei geld verzameld voor het project van mevr. Zahera in Kabul. Zij begeleidt daar blinde weesmeisjes om een zelfstandig inkomen te verwerven.

De maaltijd in het Huis van Compassie kost 6 euro: hoofdgerecht, toetje en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar een medewerker van het Huis van Compassie.