Kom ook naar de Open Mic avond op 10 april!

2 april 2015

Open Mic maart 2015Op 13 maart was er weer een bijzondere Open Mic avond. Met vele muziekoptredens van een hoornist, trekzakspelers en vele anderen, een verhaal over hebzucht, een gedicht over de liefde. Lees hier een uitgebreid verslag van de avond. Vrijdag 10 april bent u welkom bij de volgende Open Mic avond in het Huis van Compassie. Het belooft weer een bijzondere avond te worden.

Vele verschillende mensen hebben al aangekondigd op te zullen treden. Open Mic: de letterlijke vertaling zegt het al: een avond waar de microfoon open staat. Open staat voor iedereen die dat wil, voor ongeveer 10 minuten. In die tijd kan iedereen laten zien en horen wat zijn of haar talent is. Kunt u zingen, dansen, poëzie voorlezen, goochelen, bespeelt u een instrument, alles kan! En als u gewoon behoefte heeft aan een leuke gezellige avond, kom dan bij ons langs.

Entree is gratis, iedereen is welkom: jong, oud, hoogopgeleid, het leven was uw leerschool, roots in Nederland of daarbuiten, moslim, christen, zonder geloof, het maakt allemaal niet uit. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Wilt u ook  optreden, meld u dan aan bij post@huisvancompassienijmegen.nl of bel 024 – 322 84 80. Aanmelding is niet nodig als u onze avond gewoon wilt bezoeken.
Huis van Compassie, de Haard, Groenestraat 170 in Nijmegen.