Benefietdag schoolproject in Pakistan afgelast

27 april 2015

benefiet hushe afgelastZaterdag 6 juni stond een benefietdag gepland, met als doel geld in te zamelen voor het schoolproject in het dorp Hushe, op de flanken van de Himalaya in het noordoosten van Pakistan. Helaas kan deze benefietdag nu niet doorgaan, maar waarschijnlijk zal deze in september of oktober wel plaatsvinden.

Dominee Johan Dorst nam het initiatief voor dit project, maar in korte tijd was er een stevige werkgroep. Met resultaat: de meeste kinderen gaan nu naar school: jongens en meisjes! Er is grond gekocht in de stad Skardu waarop een hostel kan worden gebouwd voor kinderen uit het dorp die naar de middelbare school gaan; dat zijn er inmiddels 25.

Het gebouw dat er nu staat is al een keer uitgebouwd, maar nog steeds te klein en te bouwvallig. Het laatste project waarvoor nu financiering nodig is, is de bouw van een hostel dat groot genoeg is.

Maak uw gift over naar:
IBAN: NL53 INGB 0000 0400 00
t.n.v. Wilde Ganzen te Hilversum
o.v.v. SKARDU actienr. 2014.293 (volledig vermelden)