23 maart: Schuif aan bij maaltijd door studenten CSN

3 maart 2015

Maaltijd februari 2015Regelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 23 maart wordt gekookt door CSN, het samenwerkingsverband van de vier christelijke studentenverenigingen in Nijmegen.
Zij zullen onder meer vertellen over hun restaurant HAPPIETARIA.

De maaltijd in het Huis van Compassie kost 6 euro: hoofdgerecht, toetje en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Aanmelding is noodzakelijk!
Stuur een mail naar post@huisvancompassienijmegen.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar een medewerker van het Huis van Compassie.


HAPPIETARIA: Heerlijk uit eten voor het goede doel. Reserveer vast een plekje en kom een avond genieten van goed eten, gezelligheid en live muziek bij Happietaria Nijmegen. Happietaria is geopend t/m 14 maart, dus grijp je kans! Voor meer informatie zie: www.happietaria.ruhosting.nl